Möt dina farhågor

Roadtripp
Vad heter ens en gång roadtrip på svenska? Vägresa? Tänk om det var det man använde? Nej jag tror inte att det finns något ord som översätter det precis. Hur som helst så ska familjen ut på en roadtripp och det är inte vilken roadtrip som helst, utan vi ska åka hemifrån (säger sig självt) ner till italien! Ja det är en ganska bra bit speciellt med tre små ungar i åldrarna 3, 5 och 7. Men nu har vi bestämt oss och så blir det nu. Man ska inte ta ut olyckan i förväg och livet är inte mer komplicerat än vad man gör det helt enkelt. Jag menar det finns massor av familjer som gör detta hela tiden och till och med mina föräldrar tog med oss på långa roadtripps genom europa när vi var små så om dom klarade det så ska väl vi klara det. 

Jag vet inte vad som hände med mig, jag brukade vara så enkel att ha att göra med förr om åren, då hade jag aldrig någonsin trott att jag skull bli en nervös liten mamma som inte helt och hundra är säker på om att vi kommer att komma tillbaka levande alla fem  i familjen. Så jag tror att detta är bra för mig, det sägs ju att man ska ta tjuren vid hornen - och möta sina rädslor för att bli av med dom så det är vad jag tänker att jag ska göra nu. Och det kommer säkert att gå galant. 

En fråga bara, jag har googlat lite också, men jag har börjat fundera på hur jag ska lyckas underhålla barnen. Jag menar när jag var liten så brukade vi räkna hur många scania lastbilar som passerade oss, så jag behöver lite sånna förslag till mina barn nu så dom inte dör av tristess.